Välkommen till Klonken!
Gå med i communityn och njut av våra roliga servrar!
REGISTRERA DIG GRATIS

Accepterad Admin Application - BollibompaDraken

Status
Tråden är låst!
User name: BollibompaDraken

Nickname
BolibompaDraken

Discord tag
Bullen#6377

Which server are you applying for?
HNS Easyblocks

Introduce yourself
Hejsan jag heter Noel Gullberg och är 16 år gammal. Jag bor i Stockholm och läser upp mina betyg i skolan just nu så jag har mycket fritid just nu eftersom jag har online skola tills efter sommarlovet. På fritiden så spelar jag mest datorspel oftast League Of Legends och CsGo. Jag spelar inga sporter eller något sånt. Jag är en väldigt vänlig person och respekterar folk.

How long have you been playing CS:GO?
Jag börja spela när spelet kom ut i typ två år tills min dator gick sönder. Och nu för ett år sen fick jag en ny dator i present och börja spela Cs igen. Hns började jag spela på Czone lite innan min dator gick sönder.

Do you have any admin experience?
Nej :)

Qualities that make you a good administrator
Jag är väldigt aktiv på servern, tror jag är rank 4 just nu. Jag respekterar spelarna på servern och är vänlig men ändå strikt om reglerna.

Why should we pick you? What makes you unique?
Jag är interaktiv och pratsam i servern. Tänker positivt och lugnt i situationer där någon har brutit en regel och ger dem en chans att kunna säga hur det såg ut från deras sida av situationen. Jag är också aktiv som jag skrev tidigare.

Have you been banned on our servers?
Nej :)
 
Senast redigerad:

ToUcH

Board Member
Headadmin
VIP
Jag tog bort din andra ansökan...

Skulle gärna se lite mer text på denna ansökan, du skulle kunna skriva lite mer på kanske "Qualities that make you a good administrator"
Jag tror nog att du kan skriva lite mer där.
 
  • Gilla
Reaktioner: BollibompaDraken

Batman

VIP
big +rep, otroligt trevlig, hjälpsam och skulle passa galant som Admin hos oss. Han skapar en trevlig stämning samt är duktig på spelet och kan där av reglerna som ingenting.
 
  • Gilla
Reaktioner: BollibompaDraken
Status
Tråden är låst!