Important [SE] Serverregler

Status
The thread is locked!

Vincent

Kassör
Administrator
Joined
Jul 18, 2019
Messages
434
ALLMÄNT

Fusk och ghosting
Att fuska resulterar i en avstängning. Detta inkluderar hyperscroll / macro. Ghosting klassas också som fusk då du besitter mer information än du bör ha. Du får endast dela information som du har fått innan du har dött.

Reklam
Annonsering är inte tillåten. Att uppmuntra spelare att ansluta till en annan server eller community resulterar i en avstängning från våra servrar.

Språk
På våra servrar pratar vi endast svenska och engelska. Det är dock tillåtet att kommunicera på andra språk om samtliga spelare förstår språket. Det är inte tillåtet att provocera eller förolämpa någon.

Politik och religion
Det är inte tillåtet att diskutera politik eller religion.

Mikrofon
Använd mikrofonen till att kommunicera betydelsefull information till lagkamraterna. Det är inte tillåtet att skrika eller göra ifrån sig ljud som kan störa andra spelare. Det är inte tillåtet att spela musik utan admins tillåtelse. Om du spelar musik i bakgrunden, håll en låg volym.

Spelarnamn och tags
På våra servrar använder vi ordentliga spelarnamn och tags. Vi har noll tolerans mot rasism, sexism och provocerande namn. Det är inte tillåtet att göra reklam för communitys, andra servrar eller hemsidor. Fakenick är tillåtet så länge du inte fakenickar en admin, vilket även innebär att du inte får använda ett namn eller en tag som innehåller ADMIN eller VIP. Att efterlikna admins genom olika stavelser räknas också som fakenick, t.ex mak!s eller Admln.

Trading
Vi tillåter inte handel med CS:GO-skins eller andra produkter på grund av bedrägeririsk.

Doxing
Doxing (eller doxxing) är inte tillåtet, vilket innebär att du inte får undersöka och sprida andra spelares privata eller identifierande information. Läs mer om doxing här.

Tiggeri
Det är inte tillåtet att tigga eller be om credits / XP.

Buggar
Det är inte tillåtet att utnyttja buggar på servern eller på den aktuella kartan.

Missbruk av Calladmin
Att slösa vår tid är meningslöst och risken är stor att riktiga fuskare kommer undan. Vi bestraffar därför missbruk med en avstängning alternativt en gag, där du under en längre tid varken kan skriva i chatten eller rapportera spelare.

Bans
Det är inte tillåtet att diskutera bestraffningar på servrarna. Du eller din kompis kan istället överklaga en bannlysning genom att posta en överklagan.

Det är inte tillåtet att spela på ett annat konto medan du är bannad. Den primära bannen kan förlängas om du gör det.DEATHRUN

Förseningar
Det är inte tillåtet att dra ut på rundan genom att medvetet avvakta i spawn eller någon annanstans på kartan.HNS (PRE)

CTs

Följ dina fiender
Du måste följa dina fienders väg.

Funjumping
Du får inte funjumpa. Du måste aktivt jaga Ts och försöka döda dem.

Understabbing
Du får inte hoppa upp mot en plattform/tak/vägg/låda och kniva en T. Regeln gäller inte på stegar eller om du kan komma till fiendens position med 1 hopp från den position där du befinner dig.

Undercamping
Du får inte springa under Ts och vänta på att de ska falla ner.

Ts

Bodyblocking
Du får inte stå på kanten av en plattform/tak/vägg/låda för att blockera en CT med kroppen.

Camping / Hiding
Du får inte campa eller gömma dig.

Nadeblocking (i luften)
Du får inte nadeblocka CTs i luften när de befinner sig på en höjd som är högre än vad man kan hoppa från marken under CTn. När CTn ramlar ner ska det alltså endast krävas 1 hopp för CTn att ta sig upp till samma position.

Running
Du får inte regelbundet springa iväg från CTs. Försök juke'a bort dem istället.

Båda lagen

Ladderblocking
Du får inte med avsikt blockera fienderna med kroppen på stegar.

Surfblocking
Du får inte med avsikt blockera fienderna med kroppen på surfs.

Damagejumping
Du får inte hoppa ner och ta skada för att sticka fienden eller avsiktligt dö. Landningen får ta max 25 skada för att inte räknas som damagejumping.

Reconnecting
Du får inte lämna servern för att direkt ansluta igen. Vanligtvis försöker spelare byta lag från CT till T. Det kallas också Winning team join (WTJ).


HNS (Easyblocks)

CTs

Funjumping
Du får inte funjumpa. Du måste aktivt jaga Ts och försöka döda dem.

Understabbing
Du får inte hoppa upp mot ett block/plattform/tak/vägg/låda och kniva en T. Regeln gäller inte på stegar eller om du kan komma till fiendens position med 1 hopp från den position där du befinner dig.

Undercamping
Du får inte springa under Ts och vänta på att de ska falla ner.

Ts

Bodyblocking
Du får inte stå på kanten av ett block/plattform/tak/vägg/låda för att blockera en CT med kroppen.

Camping
Du får inte campa i mer än 30 sekunder.

Headsplashing på Trampoliner / Lådor
Du får inte med avsikt headsplasha CTs på trampoliner eller mindre lådor.

Båda lagen

Ladderblocking
Du får inte med avsikt blockera fienderna med kroppen på stegar.

Teamblocking
Du får inte med avsikt stjäla blocks från dina lagkamrater.

Spawnkilling
Du får inte döda en spelare som precis har spawnat - vänta i minst 10 sekunder. CTs som står AFK får inte dödas förrän 20 sekunder in på rundan (02:40), alltså 10 sekunder efter att de kan börja röra på sig.

Teleportcamping
Du får inte stå och campa i/efter en teleport.

Reconnecting
Du får inte lämna servern för att direkt ansluta igen. Vanligtvis försöker spelare byta lag från CT till T. Det kallas också Winning team join (WTJ).


RETAKES

Griefing
Griefing är inte tillåtet. Till exempel blockering av lagkamrater, teamflashande eller att kasta smokes till fiendernas fördel.

Bombplatsen
Att lämna bombplatsen är inte tillåtet. Som terrorist ska du hålla dig i närheten av bombplatsen och försvara. Det är dock tillåtet att rotera runt bombplatsen om det finns tillräckligt med tid för det.

Undvika uppdraget
Att undvika uppdraget med avsikt är inte tillåtet. Till exempel genom att springa till fel bombplats eller campa istället för att pusha. CT's måste aktivt pusha terroristerna och försöka desarmera bomben.
 
Last edited:
Status
The thread is locked!