Declined Admin Application - Rolm

Status
The thread is locked!
User name: Rolm

Nickname
Rolm

Discord tag
Rolm#6515

Which server are you applying for?
HNS Easyblocks

Introduce yourself
Hej jag heter Jakob jag är 16 år gammal jag blev 16 år gammal för 3 dagar sen. Jag bor i Malmö lite skrotit ställe kan man säga. Jag gillar och spela som fan och festa jag spelar minst 8 timmar om dagen man kan väll säga att jag är en slags tryhard inom csgo haha. Jag gillar ofta att prata men sen vissa tider vill jag bara ta det lungt och lyssna på lofi musik och inte snacka så mycket. Jag hade en hobby innan och det var att spela fotboll men slutade med det för att jag fick problem med min pappa och han var en av mina trännare. Jag kan ibland bli triggad om någon är irreterad därför vill jag försöka kunna få den respekten man får som en bra admin. Jag har skilda föräldrar och 1 syster. Jag började köra klonken när en admin på Playpark började abusa och sen dess har jag kört klonken och det värkar jätte kul fram tills nu communityn är it i närheten av playparks toxicty och rulebreakers så jag har tänkt mig att bara köra på denna servern nu och glömma playpark helt. Sen har jag haft drog problem och går till maria malmö (rehab) och åker ditt 1 gång i veckan så på dom dagarna spelar jag mindre. Men har dock inte rökt the good kush på minst 6 månader nu.

How long have you been playing CS:GO?
Jag har spelat csgo i 2014 timmar. Sen har jag också ett smurf konto med minst 200 timmar tror jag så jo jag har spelat csgo i en god tid.

Do you have any admin experience?
Jag har varit halvt admin på spinonline jag köpte en rank som gav dig perms som en admin hade så jag vet ju basik grunderna av att vara en admin och sånt.

Qualities that make you a good administrator
Jag gillar att vara hjälpsam jag vet att det är välidgt basikt att säga men jag älskar att hjälpa andra om någon säger nåt dumt mot nån och märker att det är inte roligt för den andra inviden så blir jag glad när jag kan hjälpa dom och ge mute eller gag till den personen som gör fel. Jag kan vara väldigt snäll med människor som kanske aldrig har rulebreakat för och råkar göra det så ger jag dom en slay istället för en ban elr en varning istället för en mute men om jag vet att en person har rulebreakat många gånger förut så är jag hårdar mot dom och ger dom en mute direkt eller en ban för dom gör det med mening oftast.

Why should we pick you? What makes you unique?
Jag är välidgt aktiv spelar minst 6 timmar varje dag på Hns Easyblock men ibland kan det vara undantag tex att jag åker till min rehab.
Sen tror jag jah hade kunnat vara en bra admin för att jag vet exakt vad som är rätt och fel och om någon har gått över en viss gräns.
Sen märker jag att det inte är så ofta admins inne på Hns Easy blocken och som jag ser tor jag jag kommer vara en av dom mest aktiva av adminsen på Hns easyblock. Sen är jag väldigt ordenlig så att jag inte gör någon fel ban elr fel gag m.m

Have you been banned on our servers?
Har aldrig blivit bannad på era serverar har aldrig blivit gag eller mutad och jag tror det kommer stanna så som jag better mig och följer reglerna.

Something else you would like to add?
Har inte mycket mer att säga om jag ska vara ärlig gärna fråga nåt om det är nåt jag glömt isåfall. - Mvh Rolm
 

Titan

VIP Member
Du har tyvärr bara 14 timmar på servern och ett av kraven för att bli admin är att man måste ha minst 20 timmar på servern.
"- You must have played on our servers for at least 20 hours "
 

Batman

VIP Member
Du har som Titan sa för lite speltid på servern och ett tips är att spela mer på servern och nöt inte bara på timmar utan lär känna servern och allt folk :)
 

Vincent

President
Board Member
Premium
VIP Member
Nekad, du har tyvärr för lite speltid.

När du ansöker behöver du ha minst 20 timmars speltid INNAN du skickar in en ansökan. Vänta i minst 3 veckor innan du ansöker igen! :)
 
Status
The thread is locked!