Välkommen till Klonken!
Gå med i communityn och njut av våra roliga servrar!
REGISTRERA DIG GRATIS

Nekad Adminansökan - Batman

Status
Tråden är låst!

Batman

VIP
User name: Batman

Nick
Batman

På vilka servrar vill du vara admin?
MG

Introducera dig själv
Ted heter jag haha, glad och skötsam grabbs om är väldigt noga med att alla ska likabehandlas och att alla ska ha ett välmående inne på servern. Är bara 14 år men är mogen för min ålder. På Fritiden så kör jag cross på sommaren och bowlar ganska ofta. Men kommer inte påverkas jättemycket förutom tisdagar, tordagar men dagarna jag kan vara aktiv så tar jag vara på dom på bra sätt.

När började du spela Counter-Strike?
Jag har spelat cs sen ett bra tag tillbaka, åtminstone 1/2 år. Det konto jag har nu är inte mitt main för mitt main var jag sjukt dum och fuskade på så blev vacad. Men sen skapade jag detta konto och har lärt mig att fusk kommer man ingen stans på osv. Jag lovar på allt att fusk är inget jag tar mig till. Det konto jag har nu har jag 937 timmar och mitt gamla konto hade jag 3k timmar (dock var ganska mycket farmat men typ 1k av de minst bara mg/jb)

Har du någon tidigare erfarenhet av att vara admin?
Aldrig varit admin någonstans men nu så vart jag sugen på ansöka och hoppas på det bästa.

Vilka är de viktigaste kvalifikationerna hos en admin?
Det viktigaste för mig är att lyssna och ta mig vid vad alla spelare har att säga, jag behandlar alla lika dant. Även vänner, blir tråkigt att särbehandla sina vänner bara för att dom är vänner till mig licksom. Jag är öppen för alla även nationalitet osv. Jag svär aldrig, eller joo haha ibland så men behöver inte hålla in micken för det. Jag är allt annat utom pk/lättkränkt. Jag kommer inte vara så petig, kommer låta det vara tills någon blir kränkt eller jag känner att det spårar.

Har du blivit bannad på våra servrar?
Nope

Varför ska vi välja dig?
Som sagt så är inte jag så unik och sticker ut från alla andra men men jag är jag. Läs bara det åvan så har ni nog ganska klart vem jag är och hur jag beter mig osv.

Något annat du vill lägga till?
Nope, btw bra server och ni har lyckats bra med den. Keep it up :D
 

Vincent

President
Board Member
Premium
VIP
Måste tyvärr neka din ansökan. Du har endast 4 timmars speltid på våra servrar och vi vill att man har minst 20 timmar när man ansöker!

Vill du ansöka igen se till att få upp speltiden och ansök i så fall om tidigast 2-3 veckor :)
 
Status
Tråden är låst!