Välkommen till Klonken!
Gå med i communityn och njut av våra roliga servrar!
REGISTRERA DIG GRATIS

Regler

  Fusk, Ghosting & Scripting
  Vi tolererar inte fusk, ghosting eller användning av hyperscroll, macros, msl, ahk (eller liknande) på någon av våra spelservrar. Du är personligen ansvarig över ditt eget konto och säkerheten bakom ditt konto. Om du blir påkommen med att fuska eller ghosta hjälper det inte att skylla på en familjemedlem eller en vän.

  Språk
  Använd endast Svenska eller Engelska med ett välpolerat ordförråd på våra spelservrar. Att trakassera och förolämpa andra spelare är förbjudet.

  Mikrofon
  Använd mikrofonen för att kommunicera viktig information till dina lagkamrater med målet att vinna. Missbruk kommer att resultera i en kick/mute eller i värsta fall en bannlysning från spelservrarna. Om du har en mikrofon av dålig kvalitet eller om du vill spela musik i bakgrunden, håll en låg volym eller undvik att aktivera din mikrofon.

  Religion & Politik
  Håll religion och politik borta från diskussioner i vår community. Diskussioner om religion eller politik kommer att resultera i en mute, gag eller en tillfällig bannlysning från spelservrarna. Om du fortsätter med detta beteende riskerar du en längre bannlysning.

  Spelarnamn & Taggar
  Använd ordentliga spelarnamn och taggar på våra spelservrar. Vi har noll tolerans mot rasism, sexism och provocerande namn. Om en administratör ändrar ditt namn eller ber dig ändra ditt namn bör du byta till ett ordentligt namn utan dröjsmål. Annars blir du kickad eller bannlyst.

  Doxing
  Doxing är inte tillåtet i någon form. Doxing innebär att sprida andras privata eller identifierande information.

  Mapexploits
  Användning av mapexploits kommer att resultera i en längre bannlysning från våra spelservrar.

  Byteshandel
  Handel med CS:GO-skins eller andra produkter/tjänster är inte tillåtet. Om du väljer att byta med någon, gör det på egen risk. Vi förbehåller oss rätten att straffa både säljaren och köparen.

  Reklam
  Annonsering är inte tillåtet i någon form. Vi kan vara förlåtande i fall där du pratar om en annan community så länge det verkar oskyldigt. Om du gör reklam i chatten kommer du att bli bannlyst av vårt automatiska chattfiltersystem.

  Missbruk av rapportsystemet
  Våra serveradministratörer tar dagligen emot ett stort antal rapporter mot spelare. För att göra det enklare för våra administratörer och ge oss chansen att använda vår tid på bästa möjliga sätt är det inte tillåtet att missbruka rapportsystemet. Vi kan vara förlåtande i fall där du misstänker att en spelare fuskar, men det visar sig att spelaren inte gör det. Vi vill att du ska tänka två gånger innan du rapporterar spelare. Missbruk kommer att resultera i en längre blockering från att rapportera spelare eller till en bannlysning från våra spelservrar.

  Bannlysningar
  Om du tillfälligt bannad får du inte skaffa ett nytt konto och spela. Om du bryter mot denna regel riskerar du att bli permabannad på alla dina konton.

  Om du är permabannad får du inte skaffa ett nytt konto och spela förrän minst 6 månader har passerat.